Pametne šolske torbe za vsak okus

Caucasian girl with school bag looking at camera in a comfortable home

Od leta 2014 strokovnjaki predstavljajo tako imenovane pametne torbe. Pravzaprav je samo v ZDA prodaja moških torb narasla na 385 milijonov dolarjev, in za ženske se je povečala na 311 milijonov dolarjev. To je verjetno zato, ker so torbe bolj primerne in lahko shranjujejo več stvari kot kakšna aktovka.

Moda je tudi eden izmed razlogov za dvig prodaje. Proizvajalci vrhunske prtljage so izdali razne modne torbe, da bi zadovoljili povpraševanje potrošnikov (https://bagsandmore.si/237-solska-torba-po-super-ceni) po stilskih torbah, ki se lahko kombinirajo s poslovnimi oblekami. Danes so torbe videti ultra moderne in predstavljajo standard za razne službene obveznosti.

Prav tako je čas, da se koncept torbe prilagodi modernemu načinu življenja.

Kaj so pametne šolske torbe?

Pametne torbe so kot vaše navadne torbe, vendar so bolj tehnološko dovršene. Lahko napolnijo vaše naprave, se polnijo preko sončnih celic, predvajajo vašo najljubšo glasbo in druge stvari. Skratka, narejene so bili z namenom, da se prilagodijo življenjskemu slogu sodobnega človeka.

Zakaj potrebujete pametno šolsko torbo

Pametne torbe združujejo vse, kar potrebujete na poti, ne glede na to, ali greste v telovadnico ali potujete v drugo držav. Obenem vam prinaša udobje in vam ponuja razne funkcije. Po navadi imajo različne značilnosti, odvisno od proizvajalca. Zato smo sestavili seznam, ki se popolnoma ujema z vrsto vaših dejavnosti, ki jih opravljate.

Cena

Za pametne torbe, vključene na ta seznam, pričakujte, da boste plačali nekje med 100 in 300 evri.

Najboljše šolske pametne torbe – 2018

Na podlagi naših raziskav so tukaj najboljše pametne torbe, ki jih lahko kupite v letu 2018.

1 Kopack – Najboljša torba za preprečevanje kraje

Tanka torba za prenosni računalnik z vsemi potrebnimi tehnološkimi funkcijami, ki jih potrebuje podjetnik. Je odlična izbira, če preferirate predvsem varnost ter zaščito. Ima zaščito proti kraji, ki vam omogoča preprost dostop do vašega prenosnega računalnika. Ima tudi snemljiv USB kabel, oblazinjene pasove, super organizator in še več.

Zakaj bi jo morali kupiti

Ta torba je idealna za podjetnike ali recimo potujoče trgovce, ki se veliko premikajo in potrebujejo zaščito za svoje prenosnike. Z vidika pametnih torb je to ena najbolj priljubljenih izbir, saj je preprosta, a zanesljiva.

Prednosti:

USB vrata s polnilnim kablom
Predal za preprečevanje kraje
Odporen proti udarcem, vodoodporen material

2 Sosoon –

Ostanite moderni na vašem delovnem mestu!

Če ste vedno na delovnem mestu, se srečujete s strankami ali se udeležujete raznih konferenc, se boste velikokrat znašli v situaciji s praznim pametnim telefonom. Zato je najbolje, da potujete z Sosoon torbo, s katerim lahko napolnite svoje naprave preko vgrajenega usb kabla.

Sosoon ima zunanjo polnilno vtičnico USB in vgrajen polnilni kabel, ki vam omogoča popolno brezskrbnost. Nikoli ne boste potrebovali več prenosne baterije in nikoli se vam več ne bo treba srečati s problemom prazne baterije. Seveda lahko v torbo shranite tudi vaš prenosnik v posebnem oblazinjenem predelku, ki lahko sprejme prenosne računalnike s 15,6-palčnim zaslonom.

Z vidika zaščite, je tudi ta torba super izbira, ker vsebuje tudi skrite zadrge in nevidne žepe. Torba je bila posebej zasnovana za vaše življenje na poti. Z vitkim profilom in minimalističnim videzom vam omogoča, da se neobremenjeno premikate.

Zakaj bi jo morali kupiti

Če želite trajno torbo s priročnimi rešitvami za polnjenje, je Sosoon torba najboljša in ena izmed naših najljubših pametnih torb v na trgu. To je popoln potovalni spremljevalec za ljudi, ki so vedno na poti. Posvečen je temu, da vaše potovanje naredi čim bolj udobno.

Prednosti:

Polnilna vrata USB in vgrajeni polnilni kabel
Material, odporen na trganje in vodoodporen material
Funkcije za zaščito

Related Post