Visokotehnološki nahrbtniki

Back view of man with backpack taking photos on beach

Velik potrošniški »boom« na področju tehnologije je v zadnjih desetih letih vplival tudi na sam koncept razvoja t.i. »skromnega« oziroma manjšega nahrbtnika. Nahrbtnik ni več namenjen za shranjevanje vašega prenosnika, steklenice za vodo, kakšne dobre knjige. Zdaj lahko vse te stvari shranite na vaš telefon, vendar mora biti nahrbtnik vseeno še tako oblikovan, da zaščiti vsebino v primeru udarca, padca …Tukaj so predstavljeni najboljši, zelo dostopni visokotehnološki nahrbtniki.

12. Blue Sky Qian G-25 prenosni nahrbtnik
G-25 je najpomembnejši “pametni nahrbtnik”. Ima eleganten, sodoben dizajn ter vsebuje lastna zunanja USB-vrata s polnilnim kablom. Čudovito!

INFO: https://officeandmore.si/15-nahrbtniki
11. Ghostek NRGsolar Series Eco računalniški prenosni računalnik
Tudi če polnjenje na sončne celice, vodoodporna tkanina in 5 (!) USB vrat ne predstavljajo vaših preferenc, vam vseeno svetujemo, da preverite opis tega nahrbtnika na spletni strani Amazon. To je ena izmed najbolj nenavadnih opisov, ki sem jih kadar koli prebral, ki definitivno pritegne pozornost.

10. Mancro Business Laptop Backpack
Drug sodoben, preprosto izdelan nahrbtnik s presenetljivo prostornim predelom za prenosni računalnik, prav tako je tudi vodoodporen. Prav tako vsebuje usb vrata, preko katerega lahko polnite svoje prenosne naprave.

9. TRAKK SHELL Pohodniški nahrbtnik
Preprosto povedano: TRAKK SHELL bo vaše stvari varoval, ne glede na situacijo. Nahrbtnik je trda lupina, ki je zasnovana tako, da zaščiti vašo opremo pred najintenzivnejšimi nevihtami. Prav tako vsebuje tudi močne zvočnike, ki preglasijo celo nevihte, veter, in preostali hrup. Popoln, ne preveč težak nahrbtnik za dolge pohode in kampiranje.

8. Modoker Vintage Laptop Backpack
Primeren za zahtevnejšega uporabnika prenosnega računalnika ali telefona, ki potrebuje baterijo. Modoker je lahek in udoben nahrbtnik, ter zelo funkcionalen.

7. Nahrbtnik Rrtizan
Najbolj dostopen pametni nahrbtnik za prenosni računalnik na tem seznamu, vendar zagotovo ni “poceni”. To je trden nahrbtnik, ki ponuja opcijo udobja ter vodoodpornost, polnjenje z USB-jem in, da, izgleda prekleto dobro.

6. ibagbar vodoodporni nahrbtnik
Raznolikost predelkov je največja prednost tega elegantnega, majhnega nahrbtnika. Obstaja žep za vse, ojačana zadrga pa še dodatno varuje vaše stvari

5. MR. YLLS poslovni prenosni nahrbtnik
Vodoodpren, odporen proti praskam. Ta nahrbtnik bo shranil vaš prenosnik, napolnil telefon in preživel apokalipso dolgo potem, ko ga boste kupili.

4. Lifepack nahrbtnik na sončni »pogon« s kabelsko ključavnico
Vsebuje baterijo, ki se polni preko sončnih celic, zvočnike Bluetooth s 96-urnim predvajalnikom in kabelsko ključavnico, ki preprečuje tatvine. Lifepack je vreden svoje cene, in je namenjen predvsem za ljudi, ki resno hočejo zaščititi svoje tehnološke pripomočke.

3. Voltaic Systems – Pretvornik 5 W. Solar Panel nahrbtnik
Voltaic trdi, da telefon napolni “tako hitro kot doma”, kar je precej fascinantno! Samo tri ure v neposredni sončni svetlobi je dovolj, da napolni večino naprav, kar je odlična prednost pred ostalimi nahrbtniki.

2. Torba za prenosne računalnike Ghostek NRG
NRG nahrbtnik. Ta nahrbtnik je opremljen z zmogljivostjo polnjenja preko treh priključkov USB (2 v notranjosti, 1 zunanji) in vgrajenim akumulatorjem 16.000 mAh, ki omogoča polnjenje telefona (in še nekaj drugih naprav). Je zelo lep in eleganten nahrbtnik, ki je tudi zelo zmogljiv.

1. Vandra
Eden najlepših nahrbtnikov na trgu, ki vsebuje veliko funkcij. Vandra ima nekaj osupljivih estetskih dodatkov, točno to, kar bi pričakovali od skandinavskega oblikovalskega podjetja. Podpira večino večjih baterijskih paketov na trgu za polnjenje telefona, in je opremljen še s sledilcev v kolikor se zgodilo, da vam ga kdo ukrade, ali ga izgubite.

Related Post