Site Overlay

Izgubljena kritina, ki mi dela skrbi

V našem salonu se je izginila kritina ali pa je niti nismo prejeli. Sedaj pa ne vem, kje naj to raziskujem, ker sem vseeno videla, da je pisalo, da je bila kritina dostavljena. 

Niti najmanj mi ni jasno, kako se lahko takšna zaloga založi v našem skladišču. Samo dve možnosti obstajata, če moje mnenje kaj šteje. In to je, da ni bila dostavljena ali pa jo je nekdo prodal pod napačno kodo. Dobro bi bilo, da bi vsaj približno vedela kje naj začnem. Zalogo smo dobili pred enim mesecem, vmes pa prodali toliko gradbenega materiala, kjer je bila tudi kritina, da ne znam, niti okvirne številke napovedati napovedati. 

Izgubljena kritina, ki mi dela skrbi

Lov za tem, kje je kritina, se je začela in niti malo nisem vedela, kaj bom odkrila in kdaj bom odkrila, ali bom odkrila. Če je bila prodana napačna, bom našla problem. Če je pa nekdo na pol naredil prevzem, se pa lahko samo sprijaznimo s tem, da smo v zelo velikem minusu in nikomur ne moremo tega dokazati. Kljub temu da je razvidno, kdo je naredil ta prevzem, nimamo nikogar, ki bi bil priča temu, kaj se je pravzaprav zgodilo. 

Dan je mineval res počasi in raziskovanje o tem, kje je kritina ni kazalo uspešnega zaključka, pa sem prišla že čez polovico preverjanja fizične zaloge. Upam tudi, če je bila kritina narobe prodana, da je odstopanje v ceni nično ali pa čim manjše. Kar vem, da je zelo veliko, kar si želim. 

Dan je minil prehitro in ni mi uspelo preveriti vseh računov. Morala sem zaključiti delo, ker sem že podaljšala eno uro in doma so me čakale stvari. Odšla sem iz pisarne in razmišljala o tem, ali obstaja kakšna tretja možnost, kaj bi se lahko zgodilo, pa mi ni prišla na misel. Upam, da bom jutri našla razlog, zakaj ena kritina manjka, kljub temu da piše, da je na zalogi.