Site Overlay

Izola hoteli je lahko pravi plac za oddih

Imela sem namen dopustovati v Izoli. Hotela sem si malo več privoščiti in res uživati en teden, brez skrbi, stresa ali kakšnega dela. Doma nisem hotela biti, v hribih sem bila prejšnje poletje, družino tako ali drugače vidim vsak vikend, tako da sem si rekla, da bom na morju en teden. Dobro sem splanirala celotni dopust, da nisem šla čisto spontano tja. Vedela sem da potrebujem neko sobo za en teden in takoj sem pomislila na Izola hoteli.

Izola hoteli je lahko pravi plac za oddih

Tam se mi je zdelo, da mi bo še najboljše, saj je definitivno blizu morja, nimam dosti za hoditi kamorkoli grem. Res je bil popoln plan. Končno je prišel ta datum ko sem šla na dopust in si ogledala Izola hoteli. Spakirala se kolček, seveda nisem rabila veliko stvari, saj je poletje in poletna oblačila ne zavzamejo veliko prostora v potovalki. Ko sem spakirala, sem se z avtom odpeljala do Izole in do hotela. Ko sem prispela, sem lepo prišla do svoje sobe, kjer sem razpakirala potovalko in takoj šla na en mini sprehod, ki sem ga končala s skokom v morje. Voda je bila res božanska. Malo sem raziskovala Izolo in iskala, kam se splača iti kaj pojesti in podobno. Prišla sem tudi do trgovine z spominki, kjer sem se definitivno morala ustaviti.

Tudi če gre za Slovenijo, še vedno obožujem spominke. Ko sem končala tam, sem šla še malo nakupovati, saj je bila moja potovalka napol prazna, kar pomeni, da imamo dovolj prostora za eno mini nakupovanje. Potem sem se vrnila v hotel in preživela preostali del dneva tam. Res sem uživala. Potem naslednji dan sem preživela cel dan na plaži. Res mi je pasalo. Tretji dan je deževalo tako da sem bila spet cel dan v hotelu. Soba je bila res prostorna in res se nisem počutila utesnjeno, kar je tudi zelo dobro za Izola hoteli. Gledala sem filme in malo poslušala glasbo. Potem pa sem šla četrti dan na izlet po slovenski obali. Malo po svoje sem si ogledala par primorskih mest. peti dan sem spet preživela na plaži potem pa sem se že začela poslavljati od obale. Ta dopust je bil res zelo sproščujoč in zakon.