Site Overlay

Nakup nove mobilne hiške v kampu

Nakup nove mobilne hiške v kampu

Moje študijsko življenje je bilo na obali. Ker pa nisem primorka, sem se po faksu vrnila domov v svoj kraj. Takrat sem imela druge skrbi. Premišljevala sem predvsem, kako bom rešila stanovanski problem in kako si bom v našem kraju našla novo in stalno zaposlitev. Ko sem se vrnila in so leta tekla, sem vedno bolj pogrešala morje. Prišlo je tako daleč, da sem se želela preseliti nazaj, ampak to ni bilo mogoče. Prišla je priložnost nakupa mobilne hiške na morju. 

Namreč prodajal jo je moj prijatelj in mi je ponudil res ugodno ceno. To pa je bil trenutek, ko je meni zamajalo tla pod nogami. Kako zelo sem si to želela, a vedela sem, da bom zapravila kar nekaj denarja. Potrebovala pa sem povezanost z morjem. Premišljevala sem en teden in nato odločila, da je nakup mobilne hiške edina prava rešitev. Takrat sem začutila, da je to prava odločitev in da bom spet srečna. 

Nakup mobilne hiške je potekal hitro in postala sem lastnica enega objekta na morju. Že ta občutek je bil fenomenalen. Takoj prvi vikend sem odšla na obalo in uživala v svoji hiški. Ne znam vam opisati, kako srečna sem postala. Vsi problemi so izginili, prav nič me ni več motilo, nisem bila več nervozna in tečna. Očitno je nakup mobilne hiške bil pri meni dovolj, da sem postala drug človek. Spet imam nasmeh na obrazu, kot sem ga imela vedno in sem ga še kako pogrešala. 

Sama sedaj vem, da človek točno ve, kako si želi živeti, pa mora do tega priti. Včasih ni lahko, včasih pa se stvari tako poklopijo, da enostavno začnemo živeti, kot smo si želeli. Da sem jaz prišla do svoje mobilne hiške ni naključje. Prepričana sem, da sem si jo pričarala, kajti želja po morju je bila prevelika. Danes živim svoje sanje.