Site Overlay

Po tem, ko je tečaj športne masaže opravljen, je čas za nov tečaj

Po tem, ko je tečaj športne masaže opravljen, je čas za nov tečaj

Po tem, ko sem prvi tečaj športne masaže opravila z odliko in poskrbela, da se je tudi praksa nadaljevala zelo uspešno, sem si ustvarila zelo veliko zadovoljnih strank, ki se z veseljem vračajo. 

Veliko strank me je tudi vprašalo, ali imam namen razširiti ponudbo masaž, ker so mnenja, da mi gre ta storitev resnično dobro in bi bili zelo veseli, da bi lahko na vse masaže hodili v moj salon. Ker sem naredila do sedaj, le tečaj športne masaže seveda ne morem ponuditi nič drugega, sem se pa začela malce bolj osredotočati na to, kaj bi lahko še dodala v ponudbo masaž. Preverila sem najprej pri strankah, kaj bi si želeli še imeti od masaž na enem mestu. Prevladovala je klasična masaža, naslednja je bila sprostitvena masaža in še refleksna masaža stopal in dlani. 

Po tem podatku sem se odločila, da bo to kar vrstni red tečajev masaž, ki jih bom opravila v nadaljevanju. Vmes bom zagotovo šla še na kakšen tečaj športne masaže, ki bo bolj napreden, saj vidim, da mi gre ta vrsta masaže kar dobro od rok. Vsekakor bom pa morala razširiti masažo, ker vem, da čeprav je tečaj športne masaže nekaj, kar bodo stranke, ki jih imam, najbolj potrebovale, bodo tudi kdaj želela kapno bolj sprostitveno masažo. Zato bo dobro, da jim lahko tudi to ponudim. Zlasti bo to odgovarjalo tistim, ki jim je moj salon logistično najbolje priročen in jim ne bo treba imeti več različnih lokacij za masaže. 

Ravno te dni čakam podatke za prihajajoče leto, kdaj bodo tečaji masaž, ki me interesirajo. Prvi je napreden tečaj športne masaže, ampak nisem prepričana, če bi šla tudi na tega. Malce moram vseeno biti pozorna na čas, ki mi ga bo vse skupaj vzelo. Pa tudi ne vem, ali je dobro, da iz enega tečaja takoj na drugega. To, da sem naredila najprej tečaj športne masaže in se potem posvetila praksi se mi je zelo dobro obrestovalo namreč.